Onze Diensten

Bij AllGardenDejonghe bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw behoeften op het gebied van zwembaden en zwemvijvers te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden doorheen het hele proces, van het ontwerp tot de installatie en het onderhoud van uw droomzwembad. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van onze diensten:

Zwembadontwerp en -bouw

Onze deskundige ontwerpers en bouwers werken nauw met u samen om een zwembad te creëren dat perfect past bij uw wensen, behoeften en budget. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel bouwkundig zwembad, een modern overloopzwembad of een natuurlijke zwemvijver, wij zorgen ervoor dat uw droomzwembad werkelijkheid wordt.

Zwembadonderhoud en -reparatie:

Na de installatie van uw zwembad bieden wij uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw zwembad in optimale staat blijft. Van regelmatige schoonmaakbeurten tot het controleren van de waterkwaliteit en het uitvoeren van eventuele reparaties aan de technische installaties, ons team zorgt ervoor dat uw zwembad altijd klaar is voor gebruik.

Zwembadonderhoud:

Om ervoor te zorgen dat uw zwembad altijd in optimale conditie verkeert, bieden wij uitgebreide onderhoudsdiensten aan. Dit omvat regelmatige schoonmaakbeurten, controle van de waterbalans, behandeling van het water en reparaties indien nodig. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw zwembad, seizoen na seizoen.

Zwemvijveraanleg en -onderhoud:

Voor liefhebbers van natuurlijke zwemomgevingen bieden wij ook expertise in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zwemvijvers. Laat ons u helpen om een prachtige, ecologische zwemvijver te creëren die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Onze diensten omvatten ook het regelmatige onderhoud van zwemvijvers, waaronder het beheren van de waterkwaliteit en het verzorgen van de waterplanten.

Bij AllGardenDejonghe streven we ernaar om al uw verwachtingen te overtreffen en u te voorzien van een uitzonderlijke zwembadervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomzwembad of zwemvijver.Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!