Bij AllGardenDejonghe bieden we flexibele onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat uw zwembad of zwemvijver altijd in topconditie blijft. Met onze contracten kunt u kiezen uit verschillende frequenties, waaronder jaarlijks, maandelijks of wekelijks, afhankelijk van uw behoeften en budget.

Onze onderhoudscontracten omvatten:

    1.    Periodiek Onderhoud: Onze ervaren technici zorgen voor regelmatige reiniging en onderhoud van uw zwembad of zwemvijver. Dit omvat het reinigen van filters, het controleren van chemische niveaus, het stofzuigen van het zwembad, en meer.
    2.    Chloor- en Chemicaliënbeheer: Wij voorzien in de nodige chloor- en chemicaliënproducten om de waterkwaliteit te handhaven en bacteriën te bestrijden. Ons team zorgt voor het bijvullen en balanceren van deze producten volgens de vereiste normen.
    3.    Seizoensgebonden Voorbereiding: Voor de start van het zwemseizoen zorgen we voor een grondige inspectie en voorbereiding van uw zwembad of zwemvijver. Dit omvat het controleren van de apparatuur, het uitvoeren van eventuele reparaties en het klaarmaken van het water voor gebruik.
    4.    Klantgerichte Service: Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Met een onderhoudscontract van AllGardenDejonghe kunt u zorgeloos genieten van uw zwembad of zwemvijver, terwijl wij zorgen voor alle benodigde onderhoud en producten. Neem vandaag nog contact met ons op om de opties te bespreken en een contract op maat te maken dat aan al uw behoeften voldoet.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!