Bij AllGardenDejonghe streven we naar de hoogste standaard als het gaat om de technische installatie van zwembaden en zwemvijvers. Onze expertise strekt zich uit tot het ontwerp en de implementatie van geavanceerde systemen die voldoen aan al jouw behoeften en verwachtingen.

Voor zwembaden bieden we een technische installatie aan die zich aanpast aan jouw specifieke behoeften. Ons gecombineerde hydrolyse- en elektrolysesysteem met laag zoutgehalte zorgt voor een optimale reiniging met een minimum aan chloorproductie. Dit innovatieve systeem zorgt voor een effectieve desinfectie van het water met een minimum aan zout, waardoor je kunt genieten van een kristalhelder zwembad zonder zorgen over chemische niveaus.

Voor zwemvijvers maken we gebruik van een downflow systeem met lava en UV-lampen om een natuurlijk en gezond ecosysteem te bevorderen. Dit zorgt voor een heldere en schone zwemervaring, waarbij het water op een natuurlijke wijze wordt gereinigd en gezuiverd.

Onze technische installaties voor zowel zwembaden als zwemvijvers worden aangedreven door geavanceerde warmtepompen, zoals de InverX. Deze warmtepompen zijn ontworpen voor optimale prestaties en effici├źntie, met een stille werking en krachtige turboprestaties. De gepatenteerde TurboSilence┬« Tech regeling zorgt voor een perfecte balans tussen de invertercompressorregeling en warmte-uitwisselingstechnologie, waardoor het zwembad sneller opwarmt met een lager energieverbruik en minimale geluidsproductie. Kortom, met de InverX geniet je van alles waar intelligente zwembadtechnologie voor staat.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!