Zoek niet verder! Bij AllGardenDejonghe introduceren we DA-GEN, een baanbrekende oplossing voor het desinfecteren van zwembaden. DA-GEN maakt gebruik van geavanceerde oxidatietechnologie om vrije radicalen te genereren, die uiterst efficiënte oxidatiemiddelen zijn zonder schadelijke bijproducten. In combinatie met ons Dryden Daisy® systeem levert DA-GEN zwembadwater van drinkwaterkwaliteit - glashelder en zonder chloorlucht.

Wat maakt DA-GEN uniek? Het systeem minimaliseert chloorproductie door vrije radicalen te genereren en vereist slechts een kleine hoeveelheid zout. Onze speciaal gecoate eenpolige elektroden met hoge stroomsterkte garanderen een optimale productie van vrije radicalen, zelfs bij lage geleidbaarheid. Hierdoor blijft het chloorgehalte laag, wat corrosie voorkomt en de waterkwaliteit verbetert.

Met DA-GEN heb je volledige controle over je zwembadomgeving. Monitor vrij chloor, redoxpotentiaal, pH, geleidbaarheid en pas filtratiesnelheden en terugspoelcycli aan. Profiteer van automatische dosering voor APF® en ACO®, regel zwembadafdekking, verwarming en verlichting moeiteloos.

Waarom kiezen voor DA-GEN? Het systeem biedt geavanceerde oxidatie en desinfectie zonder schadelijke bijproducten. In combinatie met een goed gedimensioneerde Dryden Daisy®, heb je slechts een minimale hoeveelheid vrij chloor nodig voor optimale desinfectie. Vergeet zoutchlorering - DA-GEN biedt een compromisloze oplossing met lagere zoutconcentratie, betere uitvlokking en geen fosfaatproblemen. Altijd met pH-regeling, chloorregeling, APF® en wifi-connectiviteit voor ultiem gemak.

Kies voor DA-GEN en geniet van een zwembadervaring van ongekende kwaliteit. Maak vandaag nog een afspraak met AllGardenDejonghe en ontdek de mogelijkheden voor jouw zwembadproject!

Daarnaast maken we bij AllGardenDejonghe gebruik van AFM® ng (Activated Filter Media), het resultaat van 35 jaar onderzoek en ontwikkeling. Dit geavanceerde filtermedium vervangt traditioneel zand in alle soorten zandfilters zonder aanpassingen. AFM® ng, gemaakt van groen en bruin glas, ondergaat een uniek activeringsproces waardoor het zelfsteriliserend wordt en superieure mechanische en elektrostatische filtratie-eigenschappen verkrijgt.

Wat zijn de voordelen van AFM® ng? Het biedt tot 50% minder terugspoelwater, vereist slechts een terugspoeldebiet van 40 tot 50 m/h. Daarnaast gaat AFM® ng veel langer mee dan andere filtermedia, wat een gegarandeerd rendement op je investering oplevert. Het vermindert het chloorverbruik met ongeveer 20% tot 30%, en zorgt voor kristalhelder water en de beste luchtkwaliteit door de vorming van chloroform en andere trihalomethanen (THM’s) vrijwel te halveren.

Hoe werkt AFM® ng? Het garandeert een voorspelbaar en betrouwbaar filtratierendement dat stabiel blijft in de tijd, waardoor er nooit ongefiltreerd water in het zwembad komt. Het voorkomt ook de groei en overdracht van ziekteverwekkende stoffen, waardoor het zwembadwater veel veiliger wordt om in te zwemmen. Bovendien zorgt AFM® ng ervoor dat ureum niet biologisch wordt omgezet in ammoniak, wat resulteert in geen biofilm en dus geen trichlooramines en geen chloorgeur.

AFM® ng biedt het beste filtratierendement, waarbij het fijner filtert dan kwarts- of glaszand. Tests uitgevoerd door het onafhankelijke en bekende Europese laboratorium voor filtratietests, IFTS, tonen aan dat AFM® ng 95% van alle deeltjes tot 1 micron groot filtert, terwijl traditioneel zand slechts 95% van alle deeltjes tot 20 micron groot filtert.

Kies voor AFM® ng en ervaar het verschil in filtratiekwaliteit en zwembadervaring. Neem vandaag nog contact op met AllGardenDejonghe voor meer informatie en ontdek de voordelen van AFM® ng voor jouw zwembadproject!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!