Welkom bij AllGardenDejonghe, uw vertrouwde partner voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hoogwaardige zwembaden en zwemvijvers sinds onze oprichting in 1996. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van luxe zwembaden die uw buitenruimte transformeren tot een oase van ontspanning en plezier.

Onze deskundige team van vakmensen staat bekend om hun toewijding aan vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakt bouwkundig zwembad of een natuurlijke zwemvijver die perfect aansluit bij uw tuin, bij AllGardenDejonghe bent u verzekerd van een ongeëvenaarde service en kwaliteit.

Wij begrijpen dat het kopen van een zwembad een grote investering is, daarom bieden wij persoonlijk advies en begeleiding tijdens het hele proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie en het onderhoud. Onze passie is om uw droomzwembad werkelijkheid te maken en uw buitenruimte om te toveren tot een plek waar u kunt genieten van eindeloze zomerdagen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Ontdek vandaag nog hoe AllGardenDejonghe uw droomzwembad tot leven kan brengen en maak van uw tuin een bron van ontspanning en plezier.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!